نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پلاک 145، طبقه 5، واحد 18، مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

دفتر مرکزی: 66097851 مرکز تعمیرات: 66097859 شعبه شرق: 77978135 شعبه هفت تیر: 88836102 شعبه جنوب: 55300568 شعبه غرب: 44153186 شعبه شمال: 26721443 شعبه اسلامشهر و رباط کریم 56746602

در این مقاله قصد داریم دلایل اصلی پیکسل مردگی در تلویزیون های هوشمند را به شما معرفی کنیم تا با دانستن این دلایل از بروز پیکسل مردگی در تلویزیون خود جلوگیری کنید. دستگاه های نمایشگر مانند مانیتور کامپیوتر، تلویزیون، صفحه نمایش گوشی های هوشمند و صفحه نمایش رابط ماشین انسانی (HMI) از تعداد زیادی پیکسل تشکیل شده اند. بسته به نوع دستگاه نمایشگر، ممکن است شامل صدها هزار یا حتی میلیون ها پیکسل باشد. به طور معمول، پیکسل ها عملکرد مورد نظر خود را با تغییر رنگ در پاسخ به تصویر ارائه شده انجام می دهند. با این حال، مواقعی وجود دارد که یک پیکسل می تواند بمیرد.

پیکسل مردگی در تلویزیون های هوشمند

پیکسل مردگی در تلویزیون های هوشمند چیست

پیکسل مرده پدیده ای است که در آن یک پیکسل در یک دستگاه نمایشگر تغییر رنگ نمی دهد. همانطور که قبلا ذکر شد، پیکسل ها برای تغییر رنگ طراحی شده اند. هنگامی که یک دستگاه نمایشگر تصویری تولید می کند، پیکسل های آن دارای رنگ های مناسب تصویر هستند. اصطلاح “پیکسل مرده” به پیکسلی اطلاق می شود که تغییر رنگ نمی دهد.

پیکسل های مرده با سیاه ماندن همیشه از سایر پیکسل ها متمایز می شوند. صرف نظر از تصویری که نمایش داده می شود، یک پیکسل مرده سیاه باقی می ماند. بنابراین، با تبدیل دستگاه نمایشگر به یک تصویر سفید یا در غیر این صورت روشن، تشخیص آنها نسبتا آسان است. اگر دستگاه نمایشگر یک تصویر تمام یا عمدتاً سفید را نشان دهد، پیکسل‌های مرده بیرون می‌مانند.

دقیقا چه چیزی باعث پیکسل های مرده می شود؟ بیشتر نمونه‌های پیکسل‌های مرده در نتیجه اتصال برق ناموفق است. پیکسل ها برای تغییر رنگ به قدرت نیاز دارند. اگر اتصال برق به یک پیکسل قطع شود، به پیکسل سیاه و مرده تبدیل می شود.

این را ببینید  7 نشانه از کارافتادگی نور پس زمینه تلویزیون

مقایسه پیکسل مردگی و گیر کردن پیکسل در تلویزیون های هوشمند

پدیده دیگری که می تواند در دستگاه های نمایشگر رخ دهد، پیکسل گیر کرده است. مانند پیکسل های مرده، پیکسل های گیر کرده تغییر رنگ نمی دهند. البته این لزوماً به این معنی نیست که آنها همانند پیکسل های مرده هستند. پیکسل های گیر کرده از این نظر متفاوت هستند که معمولاً قرمز، سبز یا آبی هستند. در مقایسه، پیکسل های مرده سیاه هستند.

پیکسل مردگی در تلویزیون های هوشمند

چگونه از پیکسل های مرده جلوگیری کنیم

پیکسل های مرده معمولاً نتیجه یک نقص ساخت هستند. اگر نقصی مانع از دریافت انرژی پیکسل شود، پیکسل همیشه سیاه باقی می ماند. در نتیجه می توانید با انتخاب یک دستگاه نمایشگر باکیفیت از مرگ پیکسل ها جلوگیری کنید. از خرید از یک تولید کننده بی نام خودداری کنید و در عوض، یک دستگاه نمایشگر از یک برند معتبر انتخاب کنید.

شما همچنین می توانید با محافظت از دستگاه نمایشگر خود در برابر آسیب فیزیکی از پیکسل های مرده جلوگیری کنید. در حالی که بیشتر نمونه‌های پیکسل‌های مرده نتیجه یک نقص ساخت هستند، این پدیده می‌تواند از آسیب فیزیکی نیز ایجاد شود. برای مثال، برخورد با یک دستگاه نمایشگر یا ضربه زدن به آن، ممکن است به اتصال برق به یک یا چند پیکسل آن آسیب برساند، در این صورت ممکن است پیکسل مرده رخ دهد.

پیشنهاد مطالعه: نکات مهم درباره تعداد پیکسل در تلویزیون

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 5 =