در حالی که چراغهای الایدی منبع روشنایی کممصرف و مؤثری را فراهم میکنند، مانند هر محصول دیگری، ممکن است هنگام کار کردن لامپهای LED خود با مشکل مواجه شوید. دلایل این امر می تواند به طور قابل توجهی از منبع تغذیه تا خود لامپ متفاوت باشد. دلایل اغلب عبارتند از منبع تغذیه معیوب، اتصالات شل، طراحی مدار معیوب یا حتی آسیب ناشی از ورود آب ناشی از باران. دلیل کار نکردن چراغهای الایدی شما و علائم نشانگر هر چه باشد، معمولاً راهحلی برای این مشکل وجود دارد.
کار نکردن چراغ LED تلویزیون
اگر به هیچ وجه نمیتوانید چراغهای LED خود را به کار بیندازید و برق را از دست دادهاید، احتمالاً خود منبع تغذیه ایراد دارد. منبع تغذیه وسیله ای الکتریکی است که نیروی الکتریکی را برای بار تامین می کند. نقش اصلی آن تبدیل جریان از منبع به فرکانس مناسب به منظور تغذیه بار و همچنین جریان و ولتاژ مناسب است.
اگر به چندین منبع دسترسی دارید، می توانید به سادگی دیگری را امتحان کنید تا ببینید آیا این کار می کند یا خیر. اگر این کار را نکنید، باید یک منبع تغذیه جدید خریداری کنید.
برای جلوگیری از این مشکل در منبع تغذیه، توصیه ها و راهنمایی های مربوط به منبع تغذیه صحیح چراغ های LED خود را دنبال کنید. هنگامی که نوبت به نصب و راه اندازی چراغ LED می رسد، ممکن است فرآیند کمی پیچیده تر از زمانی باشد که از جایگزین های سنتی مانند لامپ رشته ای استفاده می کنید.
لامپ های LED با ولتاژ پایین DC کار می کنند و بنابراین نیاز به منبع تغذیه ای دارند که 120V/240 AC را به سیگنال ولتاژی که چراغ های LED استفاده می کنند تبدیل می کند، اگرچه این بستگی به مکان دارد.
سوسو یا فلش زدن صفحه نمایشگر
ممکن است متوجه شوید که نوار LED شما در یک توالی ثابت چشمک می زند. به عنوان مثال، ممکن است به طور منظم در فواصل زمانی یک ثانیه چشمک بزند. اگر اینطور است، به احتمال زیاد منبع تغذیه شما بیش از حد بارگذاری شده است. به عبارت دیگر، شما بیش از حد به منبع تغذیه وصل شده اید. اگر منبع تغذیه متوجه شود که بیش از حد بارگذاری شده است، همچنان روشن می شود اما بلافاصله دوباره خاموش می شود. این چرخه خود را تکرار می کند، که باعث چشمک زدن یا سوسو زدن ظاهر می شود.
برای حل این مشکل، چند کار وجود دارد که می توانید انجام دهید. در مرحله اول، می توانید روی یک منبع تغذیه بزرگتر سرمایه گذاری کنید که بتواند وات مورد نیاز را تحمل کند. اگر اینطور است، به منبع تغذیه ای بیشتر از کل وات روشنایی نیاز دارید. از طرف دیگر، ممکن است بخواهید منبع تغذیه دیگری تهیه کنید که همان منبع تغذیه فعلی شما باشد.
به این ترتیب، می توانید نوار را به دو قسمت تقسیم کنید. بسته به اینکه نوار LED برای چه کاری است و روی چه چیزی کار می کنید، ممکن است بخواهید تعداد نوارهایی را که در آن منبع تغذیه استفاده می کنید، کاهش دهید، اگر پروژه و برنامه شما اجازه می دهد. اگر سوسو زدن با صدای وزوز همراه است، همانطور که بسیار معمول است، بخش زیر را بررسی کنید.
ایجاد صدای وزوز از صفحه نمایشگر
اگر جریان ثابت نباشد، لامپ های LED ممکن است سوسو بزنند یا وزوز کنند. دلایل عدم سازگاری جریان می تواند متفاوت باشد. به عنوان مثال، ممکن است یک دستگاه پرقدرت، مانند یک فن برقی، در همان مدار لامپ های LED خود داشته باشید، که به انرژی بسیار کمتری نیاز دارند.
لامپ های LED دارای درایورهای داخلی هستند تا بتوانند ولتاژ ورودی را که به آنها وارد می شود کاهش دهند. با این حال، روشن کردن یک دستگاه پرقدرت میتواند باعث ایجاد موجی در مدار شود. برای حل این مشکل، بهتر است از یک برقکار برای بررسی مدار استفاده کنید.
اگر سوئیچ دیمر برای LED های خود دارید، هر گونه سوسو زدن و/یا وزوز ممکن است به دلیل داشتن سوئیچ دیمر اشتباه باشد. ممکن است قبلاً یک سوئیچ دیمر برای لامپ های سبک قدیمی نصب کرده باشید، به این معنی که برای جایگزین های جدیدتر مانند LED مناسب نیست. داشتن یک دیمر با وات نادرست به این معنی است که نمی توانید به طور موثر و روان LED های خود را کم نور کنید، بنابراین مطمئن شوید که در مورد دیمر مورد نیاز خود مشاوره دریافت می کنید. اتفاقاً، تیم ما بیش از این توانایی دارد که در مورد راه حل های کم نور به شما مشاوره دهد، حتی اگر آنها را نمی فروشیم.
درخشان نبودن تصویر در تلویزیون
اگر لامپهای LED خود را نصب کردهاید و متوجه شدهاید که آنطور که باید روشن نیستند، چند دلیل رایج برای این مشکل وجود دارد که همه آنها قابل حل هستند. اولاً، ممکن است مشکل ناشی از منبع تغذیه نامناسب باشد. اگر ولتاژ و جریان نامی سازگار نباشد، LED ها قادر به دستیابی به حداکثر روشنایی نیستند.
کارشناسان ما میتوانند در انتخاب درایور به شما کمک کنند، اما اگر میخواهید از درایور خود استفاده کنید، باید قدرت، ولتاژ و جریان ورودی لامپهای LED را بدانید تا بتوانید درایور سازگار را انتخاب کنید.
درایور معمولاً جزئیات مربوط به ولتاژ خروجی و همچنین سایر اطلاعات لازم را در اختیار دارد تا بتوانید ولتاژ مناسب را انتخاب کنید. علاوه بر این، سیمهای شل میتوانند ورودی نور را کاهش دهند – اغلب اوقات، یک برقکار میتواند هر گونه تعمیر و نگهداری لازم را در این مورد انجام دهد.
اگر مدتی است که چراغ های LED خود را دارید و متوجه شده اید که روشنایی شروع به کاهش کرده است، این به خودی خود یک “مشکل” نیست. این کاهش نور بخشی طبیعی از روند پیری و زوال لامپ است – با افزایش سن، خروجی لومن کاهش می یابد. با این حال، مهم است که تأکید کنیم با توجه به طول عمر LED ها، که معمولاً حدود دو تا سه دهه است، به ندرت این موضوع باعث کمبود روشنایی می شود.
سوختن صفحه نمایشگر
ممکن است متوجه شوید که LED های شما به راحتی می سوزند. یکی از دلایل اصلی این امر این است که لامپ های LED در اتصالاتی قرار داده شده اند که دارای لامپ های سنتی و قدیمی هستند. ال ای دی ها به اندازه لامپ های قدیمی گرما تولید نمی کنند و با دمای بالا دست و پنجه نرم می کنند.
اگر نزدیک یا داخل یک اتصالات محصور با لامپهایی هستند که وات بالایی دارند و بنابراین گرمای زیادی از خود ساطع میکنند، این ممکن است علت خرابی لامپهای شما زودتر از حد انتظار باشد.
برای جلوگیری از این مشکل، باید همه لامپ ها را در یک اتصالات به یکباره تعویض کنید، نه اینکه منتظر باد شدن آنها باشید. با انجام این کار، می توانید احتمال گرم شدن بیش از حد را کاهش دهید و همچنین خروجی نور ثابت تری خواهید داشت.
آیا می دانید: تعمیر تلویزیون آبخورده